Portfolio [ Globul ]

+359 879 271 670

GLOBUL

Телекомуникационна компания
ZANGA Реализации

Предпечатна подготовка

Глобул (Globul), е вторият GSM оператор в България който извършва търговска дейност от 2001 г., собственост на Космо България Мобайл ЕАД. Компанията притежава национални лицензи за GSM, UMTS, фиксирана телефония и безжична мрежа за пренос на данни.

От октомври 2014 г. новото ѝ име е Теленор България ЕАД, след като през април 2013 г. е закупена от норвежката компания Telenor Group.

Доклад по корпоративна отговорност

Докладът е издаден на български и английски език,
в печатна и електронна версия.

Година на издаване - 2011

Информацията представена в доклада, дава широк преглед на различни аспекти на дейността на компанията, за да се добие представа за нивото на корпоративната отговорност. Докладът се фокусира върху дейността на GLOBUL за периода 1 януари 2010 г. - 31 декември 2010 г. Цялата информация описана в него, е свързана с дейностите на GLOBUL в България.

Докладът е в съответствие с основните принципи и изисквания на Глобалната инициатива за отчитане (GRI). За 2010 г. е достигнато ниво на отчитане „B“, което означава, че са описани всички значими аспекти на дейността на GLOBUL и са представени данни за повече от 20 показателя.

Доклад българска версия

Доклад английска версия

брандиране на магазини globul

Докладът се издава на български и английски език, в печатна и електронна версия.

Година на издаване - 2013

Четвърти поред доклад по корпоративна отговорност на GLOBUL, в съответствие с изискванията на Глобалната инициатива за отчетност (GRI).
Публикувани са данни по общо 116 числови индикатора, както и 55 индикатора на GRI.

календар пирамидка

Година на издаване - 2010

Календарът съдържа снимки на участниците във фотоконкурс "Заедно", проведен през 2009 година.
Фотоконкурсът е съвместна инициатива за служители на GLOBUL и GERMANOS, като включените в изданието снимки
са селектирани измежду над 900 снимки на участниците.

календар пирамидка

Година на издаване - 2011

Този календар съдържа снимки на над 140 служители на GLOBUL & GERMANOS, които участваха във вътрешния фотоконкурс - G-Summer 2010.
През лятото на 2010 конкурсът събра над 1000 фотографии, а три от тях спечелиха сърцата на служителите и авторите им бяха отличени с атрактивни награди.

Произведено с грижа за природата от 100% рециклирана хартия Dalum Cyclus със сертификати за екологично чист продукт на Blue Angel (Германия),
NAPM (Великобритания), EU Flower и Nordic Swan.

Телекомуникационна компания