Portfolio [ EASA Bulgaria ]

+359 879 271 670

European Architecture Students Assembly

EASA Bulgaria

ZANGA Реализации

Предпечатна подготовка | Печат

ЕАСА / Европейска асамблея на студентите по архитектура

EASA е независима мрежа, създадена през 1981 в Ливърпул от британски студенти, за да осигури платформа за комуникация на студентите по архитектура от Европа.
От 39 години, Европейската Архитектурна Студентска Асамблея (EASA) събира студенти от 50 държави. EASA няма седалище, тя се движи, базирайки се на активни и ентусиазирани студенти с желание да концентрират енергия в собствената си държава. Работилници, дискусии, лекции, изложби и други активности, сформирани около конкретна тема, изграждат духа на EASA.

INCM Витоша 2018

29та Международна Среща на Националните Коодринатори

Година - 2018

През 2018 година (12-21 октомври) в хижа "Боерица" на Витоша се проведе 29та Международна Среща на Националните Коодринатори (INCM Витоша 2018).

Хижа "Боерица" е една от най-старите хижи на Витоша. Организаторите на проект „INCM Витоша 2018“ решават, че това е подходящо място, макар тя да не функционира от години. За да може да се състои срещата обаче е необходимо, студентите да реставрират и почистят хижата. Процесът е стартиран чрез различни работилници с конкретен фокус на действие.
Благодарение на усърдната и безрезервна доброволческа работа, ремонтните дейности са завършени навреме и хижа "Боерица" успява да посрещне международна група от 200 студенти по архитектура от различни страни.

Partner pack

Издание на EASA Bulgaria имащо за цел да запознае с мисията на INCM Витоша 2018
и фундаментите на EASA, спонсори и партньори на организацията.

Книжката е важна част от целият процес по набиране на средства и подготовка на мероприятието.

European Architecture Students Assembly