Portfolio [ Da!Organic ]

+359 879 271 670

Natural Food and Art Space

Da!Organic

ZANGA Реализации

Логотип | Графичен дизайн | Предпечатна подготовка | Печат

Вегетариански ресторант Da!Organic е правоприемник на утвърдилият се с годините ресторант „Слънце Луна“ на ул. Алабин 22. Заведението е привлекателно не само с вегетарианската си и веган кухня, но преди всичко с качественият квасен хляб, за приготвянето на който се използват различни видове брашна – пълнозърнести, от лимец, елда, спелта, нахут и др.
Освен вкусната и здравословна храна която предлага Da!Organic, на посетителите се предлага и уникалната възможност да се наслаждават на изящни произведения на изкуството – картини, графики и скулптури от колекцията на Арт Галерия Европа.

Rebranding

Година: 2020

Сред софийските заведения Da!Organic вече е много повече от място за срещи с вкусна храна и чаша вино. Това е камерна сцена за изкуства и преживявания.

Нашата задача беше да създадем нова фирмена идентичност, като покажем стремежа за развитие и усъвършенстване, но същевременно запазим и обогатим създаденото от основателите на марката "Слънце Луна".

Логотип

Графична идентичност на РЕСТОРАНТ И ПЕКАРНА DA!ORGANIC

Логотипът се състои от графична част - житни класове, приплетени с типографски елементи. Казвайки Да! на чистата органична храна, ресторантът има амбицията да прокламира и правилния начин на живот и модерното мислене на новото време. Съчетавайки умело акронимите на неговите основатели с житните класове олицетворяващи всяко начало и силата на Земята се постига хармонично допълване и усещане за традиция и приемственост. На по-заден план, за да не е натрапчива, но достатъчно забележима остава връзката между двете основни букви, захванати във формата на сърце изразяващи ... продължението остава на вашето въображение.

Външна реклама

Витрина на ресторант и пекарна Da!Organic

Графично оформление - витрина на ресторант Da!Organic / ул. Алабин 22

Меню Da!Organic

Издание: 2020

Менюто бе замислено и изпълнено в характерен вестникарски ретро стил.
Обем: 28 страници, включващи освен основното меню и интересни статии за видовете хляб, начин на приготвяне и древните сортове зърнени култури.

Етикети Da!Organic

Флаери Da!Organic

Natural Food and Art Space