Натиснете Enter, за да търсите

ZANGA знае това

"Клиентът е нашият най-важен посетител. Той не зависи от нас.Ние зависим от него. Той не прекъсва нашата работа. Той е целта и. Той не е външен на нашия бизнес. Той е част от него. Ние не му правим услуга, когато го обслужваме. Той ни прави услуга, като ни дава възможност да го обслужим."

Махатма Ганди

WEB дизайн и реализации на сайтове – WORDPRESS

WWW

разработка, създаване на функционалности реализация и поддръжка на уеб сайтове


ZANGA WordPressИзграждане на интернет присъствие на Вашия бизнес или просто сайт за лично ползване. Това е възможност за бързо, но внимателно разработване на ниско бюджетно и добре оптимизирано решение. Статичен или динамичен сайт Ви е необходим, ще решим след като обсъдим заедно вашите идеи и концепции.

ZANGA WordPress

)

Харктеристики

  • Добре оптимизирана за търсачки платформа
  • Достъпен вариант за уеб сайт
  • Улеснено добавяне на нови функционалности
  • Многообразие от възможности – информационни сайтове, блогове, корпоративни и интернет магазини.
(

Поддръжка

А

ко все пак по някаква причина не Ви се занимава или нямате време за това, ние можем да Ви предложим – наблюдаване на посещаемостта, обновяване на публикации и адаптиране спрямо новите условия и реалности.

w

CMS

Б

азиран на най-популярната Система за управление на съдържанието (CMS) сайта Ви ще бъде толкова гъвкав и лесен за поддръжка и обновяване, че с тази задача би се справил всеки, дори и с основна компютърна грамотност.


t Twitter f Facebook g Google+