Натиснете Enter, за да търсите

ZANGA знае това

"Клиентът е нашият най-важен посетител. Той не зависи от нас.Ние зависим от него. Той не прекъсва нашата работа. Той е целта и. Той не е външен на нашия бизнес. Той е част от него. Ние не му правим услуга, когато го обслужваме. Той ни прави услуга, като ни дава възможност да го обслужим."

Махатма Ганди

Реализирайте Вашите идеи при нас, с поглед напред

ЗАНГА ИДЕИ

Студио ZANGA предлага

Оригинален подарък или просто разпечатка за декорация, можете да поръчате при нас. Изберете атрактивна снимка с добро качество – Ваша, на Ваши близки, приятели, колеги или каквато се сетите и ние с удоволствие ще я отпечатаме до размер 43х150 cm. Ако пък имате нужда от консултация или допълнителна идея, винаги можете да се допитате до нас, ще се радваме да обсъдим вашите идеи и хрумвания.

Една подходящо избрана фотография или репродукция на произведение на изкуството ще предадете нужната атмосфера на вашия дом, офис или магазин. Работим с внимание и в срок, използваме само оригинални консумативи – мастила и фотохартии, за да гарантираме качество и дълготрайност на отпечатаните изображенията.

ЗАНГА ИДЕИ

Студиото предлага също – професионална обработка на фотографии, като – ретуш, почистване на дефекти, прилагане на ефекти, тифец, изработка на колажи и всичко свързано с моделиране и подобряване на изображението. Приемат се поръчки за обработка и подготовка на продуктова фотография, както за печатни издания, така и за Интернет реклама. Имате възможност да се възползвате и от допълнителните ни услуги – по дизайн и предпечат.

ЗАНГА ИДЕИ
t Twitter f Facebook g Google+