Натиснете Enter, за да търсите

ZANGA знае това

"Клиентът е нашият най-важен посетител. Той не зависи от нас.Ние зависим от него. Той не прекъсва нашата работа. Той е целта и. Той не е външен на нашия бизнес. Той е част от него. Ние не му правим услуга, когато го обслужваме. Той ни прави услуга, като ни дава възможност да го обслужим."

Махатма Ганди

Рекламно студио Занга предлага на своите клиенти фото разпечатки с изключително качество на фото разпечатки на различни артистични медии с трайност до 100 години, благодарение на професионалния фото принтер – Epson Stylus Pro 4900

Компактният 17-инчов производствен принтер поставя нови стандарти в прецизното цветовъзпроизвеждане за предпечата, печата на опаковки, дизайна, комерсиалната фотография и репродукциите на произведения на изкуството. Постигайки покритие от 98% от PANTONE скалата и комбинирайки точността на MicroPiezo® TFP® печатаща глава и Epson UltraChrome® HDR мастилата, Epson SP4900 притежава невероятно постоянство на цветовете и прецизност в цветопредаването. Предварително инсталираните фотографско и матово черно мастило се сменят автоматично при печат, взависимост от медията. Stylus Pro 4900 може да печати на широк спектър от медии с дебелина до 1,5 мм, включително плътни фотографски и презентационни матови постери, канави и картони за художествени репродукции. Към стандартните Photo Black, Cyan, Vivid Magenta, Yellow, Light Cyan, Vivid Light Magenta, Light Black, Matte Black и Light Light Black са добавени и две допълнителни – Orange и Green. Това означава – 11 едновременно заредени мастилeни касети за обхващане и печат на максимално широко цветово пространство. Подаването на хартия от ролка позволява печат при ширина 43 cm и дължина до 150 cm. Принтера е отличен на годишните награди на TIPA (Асоциация на техническите фотоиздания), като най-добър широкоформатен принтер за 2011 г.

t Twitter f Facebook g Google+