Натиснете Enter, за да търсите

ZANGA знае това

"Клиентът е нашият най-важен посетител. Той не зависи от нас.Ние зависим от него. Той не прекъсва нашата работа. Той е целта и. Той не е външен на нашия бизнес. Той е част от него. Ние не му правим услуга, когато го обслужваме. Той ни прави услуга, като ни дава възможност да го обслужим."

Махатма Ганди

Дизайн, предпечат и дигитални услуги

ZANGA Design Studio е с професионална насоченост към печатната реклама. При нас ще получите безплатна консултация, обсъждане и решаване на конкретни въпроси, свързани с поръчката и изработката на различни рекламни материали.

Имаме опит при работа с клиенти от различни браншове при подготовка за печат на разнообразни продукти, от стандартните – визитки, листовки, дипляни, каталози и плакати, до финализиране на файлове за флексо, сито печат, печат с допълнителни цветове, голд печат, преге. Работим с удоволствие по дизайна и последващата предпечатна подготовка на етикети, кутии, изчертаване на щанц форми и др. Отпечатване на различни изделия на дигитален или офсетов печат, в зависимост от спецификата на заданието – хартия, тираж, довършителни услуги и др.

Извършваме страниране и подготовка за печат на – книги, списания и други периодични издания. Обработка на фотографии, тифец, векторизиране, генериране на принтерски или PDF файлове и много др.

t Twitter f Facebook g Google+